Er du klar til Black Friday på fredag ?

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

På fredag er det atter tid til den tilbagevendende begivenhed “Black Friday”

I Grindsted har Handelsstansdforeningen sat flere ting igang i forbindelse med Black Friday.
Ud over at der på Trehøjevej og i midtbyen vil være nogle gode tilbud til kunderne er der kl. 20.00 lysshow på torvet, og man kan også få mulighed for at hilse på de lokale politibetjente der kommer på besøg på torvet.

Er du sulten er der mulighed for at få stillet sulten, for kunderne kan nemlig veksle deres bon, som de har fået i forbindelse med deres Black Friday indkøb i en af handelsstandsforeningens medlemsbutikker, til en rød pøse med  brød hos pølsevognen på torvet.

Butikkerne vil have åbent frem til kl. 24, og der er mulighed for at vinde 10.000 kr. til powershopping. Vinderen af konkurrencen bliver udtrukket kl. 22.50 og pengene skal være brugt inden midnat.

Formanden for Handelsstansdforeningen Johnny Hansen håber på at der efter al den omtale af butikslukninger mv. kommer endnu flere kunder ned og bakker op om dette arrangement. Black Friday er blevet en stor handelsdag, der kickstarter julehandelen.