Den 70 årige mand der onsdag blev dræbt i en trafikulykke ved Sdr.Omme kom fra Tarm

Foto: René Lind Gammelmark

Sydøstjyllands Politi fortæller at den 70 årige mand der onsdag formiddag blev dræbt i den alvorlige færdselsuheld på Tarm Landevej udenfor Sdr.Omme kommer fra Tarm. 

Ulykken skete kl. 10.25 da en personbil med et ældre ægtepar der kommer kørende mod øst, bliver ramt af en varevogn der kommer kørende mod vest. Varebilen bliver ført af en 30 årig mand fra Fredericia.

En bilinspektør arbejdede på ulykkesstedet onsdag formiddag for at finde frem til en forklaring på, hvorfor de to biler stødte frontalt sammen. De foreløbige undersøgelser tyder på at den 30 årige fører af varevognen var kommet over i modsatte vejbane, og derved påkører personbilen. 

Mikkel Ross fra Sydøstjyllands Politi oplyser at der ikke er noget der tyder på at der har været spiritus indblandet, men årsagen til at varevognens fører kørte over i modsatte kørebane er endnu ikke fundet.