Sport 24 og BC Mode åbner en satellitbutik

Foto: René Lind Gammelmark

Sport 24 og BC Mode åbner den 29. november 2018 kl. 10.00 en sattelitbutik i de lokaler hvor Skoringen indtil fredag aften lå i.

Foto: René Lind Gammelmark

Jens Thrane har i en periode efter at ejeren af Skoringen meldte ud at han ville lukke, forsøgt at få en ny skobutik til byen. Det er imidlertid ikke lykkedes endnu. Derfor har Jens Thrane og Kristian Duedahl fra Sport 24 sammen med Dorthe Rahbæk fra BC Mode nu valgt at åbne en Outletbutik, hvor der vil blive solgt restpartier mv. både fra Sport 24 og BC Mode. Jens Thrane fortæller at da de skiftede fra Intersport til Sport 24 blev sortimentet ændret, og det er nogle af de rester der nu skal sælges,  Dorthe Rahbæk har købt en del forskellige varer hjem som hun kan sælge til gode priser i Outlet Butikken, der indtil videre vil være åbent de næste tre måneder. Der vil også være sko til salg i butikken i et begrænset omfang.

Jens Thrane, Dorthe Rahbek, Kristian Duedahl – Foto: René Lind Gammelmark

Der er tale om en selvbetjeningsbutik, og varerne vil ikke blive pakket ind.