Nyt Gallashow til foråret

PR-Foto: Billund Kulturskole

Ungdoms- og Kulturskolen laver nyt stort Gallashow til foråret

Billund Ungdoms- og Kulturskole tager på tidsrejse med Søs Fenger og Pelle Emil Hebsgaard, når der blændes op for et nyt Gallashow med titlen, Tidsmaskinen.
Søs Fenger og Pelle Emil Hebsgaard skal stå i spidsen for Ungdoms- og Kulturskolens Gallashow, når de tager på en eventyrlig tidsrejse i ”Tidsmaskinen” søndag 7. april 2019. Søs Fenger, som gennem de sidste 4 årtier har betaget danskerne med sin smukke sangstemme, skal optræde sammen med et af landets største og meste talentfulde musicalperformere, Pelle Emil Hebsgaard. Sammen med Ungdoms- og Kulturskolen skal de tage publikum med på opdagelse i fortiden og fremtiden med dét, der bliver Ungdoms- og Kulturskolen fjerde store Gallashow.

PR-Foto: Billund Kulturskole

 En stor og alsidig oplevelsesdag
Gallashowet bliver igen en begivenhedsrig eftermiddag med mange forskellige aktiviteter rundt i hele MAGION, og hovedværket vil endnu engang være et stort show med mange medvirkende fra Ungdoms- og Kulturskolens forskellige kor og ensembler. Showets musikalske indslag får også opbakning fra Kulturskolens teater-, billed-, og ballethold, som sammen med de 2 solister sørger for et helstøbt show i flotte rammer.

Det store show starter kl. 15, og allerede inden da vil der i foyeren, fra dørene åbner klokken 14 og igen i pausen, være udstillinger med Ungdomsskolen, performance og musikalske indslag fra drama- og musikskoleelever samt fernisering med Billedskolens elever. Det bliver alt i alt en stor og alsidig oplevelsesdag, som byder på noget for enhver smag.

Gallashow må gerne give lidt at tænke over
Da Ungdoms- og Kulturskolens sidst var værter for Gallashowet i 2017, rejste Ungdoms- og Kulturskolen jorden rundt med ”Around the World”. Denne gang rejser de dog ikke rundt i verden, men rundt i tiden, og derfor er titlen på årets Gallashow blevet Tidsmaskinen. Det bliver en spændende og en noget anden rejse, fortæller teamleder på Ungdoms- og Kulturskolen, Casper Jensen.

– ” At rejse i tid er et tema, der virkelig kan udfolde fantasien og kreativiteten hos vores børn og unge. Muligheden for at kunne rejse i tid har jo – lige siden Einstein gjorde sig de første tanker om tidsrejse – altid fascineret mennesket. De fleste har nok også engang i mellem gjort os forestillinger om, hvordan fremtiden kommer til at se ud, og hvordan fortiden var.” Fortæller Casper Jensen og fortsætter – ”På vores historiske rejse i Tidsmaskinen går vi på opdagelse i historiebøgerne og bliver lidt klogere på alt det, vores børn og unge beskæftiger sig med her hos os, lige fra musik til kager, fra ballet til billedkunst, fra gokart til teater. Men når vi nu er i besiddelse af en tidsmaskine, kan vi ikke lade fremtiden være uopdaget. Derfor indstilles destinationen også til fremtiden, og det kan være en lærerig oplevelse, for måske afhænger fremtiden også af, hvordan vi efterlader nutiden? ” slutter Casper Jensen, der med et glimt i øjet glæder sig meget til at tage alle deltagende børn og unge med på en uforglemmelig rejse i Tidsmaskinen.

Gallashowet løber af stablen søndag d. 7. april i Magion. Billetter kan købes på www.billundkultur.dk fra mandag 3. december. ”Og med en billetpris på kun 140 kr. er billetterne jo den perfekte julegave”, slutter Casper Jensen i en pressemeddelelse fra Ungdoms- og Kulturskolen.

 

 

Fakta
Et af Billund Kommunes største kulturbegivenheder med

– Kæmpe scene på over 200 kvm

– Professionel lyd og lys
– 2 kendte solister

– Op til 1200 publikummer

– 600 aktører, heraf 60 syngende børn fra Billund Kirke, 60 dansende børn fra Ballet skolen og 100 mand stort orkester

– 150 unge fra Ungdomsskolen, og en stor kunstudstilling i foyeren.

Gallashowet foregår søndag d. 7. april i Magion
Billetter kan købes på www.billundkultur.dk fra mandag 3. december

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.