Grindsted Badmintonklub spiller Serie 2 kamp og Danmarksseriekamp i MAGION Lørdag

Foto: René Lind Gammelmark

GBKs 2 senior hold i Danmarksserien og Serie 2 spiller for første gang i denne sæson på hjemmebane på lørdag den 8. december.

Serie 2 spiller kl. 13.00 mod Hørning og skal holdet forblive i toppen af serie 2 kræver det sejr mod et hold som har vundet en og tabt en kamp, Hørning vandt 8-0 over Varde som GBK vandt 6-2 over, så der venter en jævnbyrdig og spændende kamp.

Danmarksserien møder Nr.Lyndelse fra Fyn kl.15.00, de ligger lige foran GBK i stillingen. GBK er lige nu på fjerde pladsen som giver ret til opryknings spillet, skarpt forfulgt af 2 hold med samme antal point som GBK, så holdet har i den grad brug for jeres hjælp, så sæsonens mål om en plads i opryknings spillet kan indfries. Også her ventes en jævnbyrdig match, så der er god grund til at bruge jeres tid lørdag eftermiddag i MAGIONs Hal 3 og give begge hold en massiv opbakning.

Husk der er gratis entre og Sport24 er som sædvanlig sponsor for kaffe og kage til alle fremmødte skriver Grindsted Badmintonklub i en pressemeddelelse.

  1. Holdet er: 
    1.Mix Tom og Malene 
    2. Mix Lorenz og Bettina 
    1.DS Emma 
    2.DS Louise 
    1. HS Anders 
    2. HS Thomas 
    3. HS Klaus 
    4: HS Kristian 
    1.DD Emma og Bettina 
    2.DD Malene og Louise 
    1. HD Anders og Thomas 
    2. HD Tom og Klaus 
    3. HD Kristian og lorenz
  2. Holdet er: 
    1. Mix Kathrine og Ronnie 
    1. DS Mathilde 
    1. HS Steen 
    2. HS Jonas skyum 
    3. HS Thomas Bruhn 
    1.DD Mathilde og kathrine 
    1. HD Ronnie og Thomas 
    2. HD Steen og skyum