Handicapprisen 2018

Alis Hansen og Annelise Andersen - Foto: Billund Kommune

Handicapprisen 2018 blev uddelt tirsdag eftermiddag på rådhuset i Grindsted.

Modtagerne af handicapprisen Annelise Andersen og Alis Hansen fik blomster og diplomer.

Formanden for handicaprådet, Poul Erik Pedersen kunne afsløre navnene på de to modtagere, der var valg ud af seks indstillede.

Foto: Billund Kommune

Sidste år var første år Handicapprisen i Billund Kommune blev uddelt, og det var Jytte Fruerlund, gymnastikleder hos GGIF for QUAN Team der var den første modtager.

Prisen uddeles til en eller flere personer, foreninger, grupper eller virksomheder der yder en særlig indsats for borgere med handicap i Billund Kommune. 

Alis Hansen og Annelise Andersen lever i høj grad op til disse krav, for de har i årevis brugt svømmehallen i Grindsted til handicapsvømning med deres egne børn, men ikke kun det, for uge efter uge hjælper de en 74-årig kvinde med at komme i vandet og få rørt hende slemmer.

Der var godt 30 der deltog i prisoverrækkslern i Rådhusets forhal , hvor der bleve serverert Sandwich mv, og musikalske indslag.  Sammen med diplomet fulgte også en check på 25.000 kr. som Alis Hansen og Annelise Andersne kan bruge til initiativer i forbindelse med deres arbejde for handicapsvømningen skriver Billund Kommune på deres hjemmeside.