Stor interesse for at fejre jul i Lalandia

Foto: Søren Lambert

Bjældeklang i vandland
Stor interesse for jul og nytår i Lalandia

Bookingerne til juledagene i Lalandia strømmer ind i både Rødby og Billund, og antallet overgår både samme tid sidste år og forrige år.

Flere danskere søger julehyggen andre steder end i eget hjem – og mange af dem booker et feriehus ved Lalandia. Gennem de senere år er interessen for at nyde juledagene i Lalandia blevet større og større.

– Vi mærker en stigende interesse for at fejre julen her hos os. Jeg tror, at mange er tiltrukket af muligheden for at hygge sig og koble af sammen med familien uden at skulle tænke på hjemlige pligter. Samtidig er der masser af aktiviteter for børnene, der ikke kommer til at kede sig. Vi sørger desuden for at pynte op i centrene og tilbyder at tilberede julemaden, så gæsterne får endnu mere tid til at bade i Aquadomen, eller lege i aktiviteterne, fortæller adm. direktør i Lalandia, Jan Harrit, og fortsætter:

Derudover spiller det formentlig også ind, at det i år er en rigtig medarbejderjul, hvor juleaften falder på en mandag. Det betyder, at de fleste har fri fra den 21. december til og med den 26. december, og det koster således kun et par fridage at forlænge ferien til den 2. januar.

Foto: Patrick Kirkby

Også decembers anden store mærkedag lokker gæster til Lalandia. Nytårsbookingerne ruller nemlig ligeledes ind, forklarer Jan Harrit:

Det er afgørende for mange, at nytårsaften afholdes i et trygt miljø, hvor børnene har mulighed for at bevæge sig rundt og have det sjovt, og det er med til at gøre det attraktivt for familier at fejre nytåret i Lalandia skriver Lalandia i en pressemeddelelse.