Billund Kommunes klogeste 6. klasse fundet

Arkivfoto - PR-Foto

6.A fra Lynghedeskolen, afd. Søndre  blev vinder af den store vidensquiz Smart Parat Svar, som tager udgangspunkt i et bredt udsnit af skøn- og faglitteratur og hylder bogorme, læseheste og kloge Åger.

Fem elever fra hver 6. klasse fra Sønder Omme Skole, Vorbasse Skole, Lynghedeskolen, afd. Søndre og Vestre Skole dystede onsdag eftermiddag på MAGION Biblioteket om titlen som Billund Kommunes klogeste 6. klasse. Eleverne blev godt bakket op af deres kammerater, der fra tilskuerrækkerne viftede løs med bannere med klassernes holdnavne. Vinderne kalder sig Medisterpølse, mens de øvrige hold kunne bryste sig af stærke navne som Vaffelhjernerne, Eliten, Ja tjark, Johannes helte, Dorthes disciple og Team X. Eleverne fik spørgsmål i så forskellige emner som historie, film, jul, solsystemet, gaming og eventyr, og det var helt tydeligt, at holdene var sat sammen, så elevernes viden supplerede hinanden. Vinderholdets præmie var en stor kagemand, som de skulle dele med hele klassen. 9. januar skal Medisterpølseholdet forsvare deres vindertitel i Vejle, hvor de dyster mod de andre vindere fra regionen, og vinder holdet her, går de videre til den store landsfinale i Odense en måned senere. Præmien er 10.000 kr til klassekassen skriver Billund Bibliotekerne i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.