Lokal folketingsmedlem på besøg i privat dagpleje

PR-Foto

Fredag den 7. december var det lokale folketingsmedlem, Anni Matthiesen, på besøg hos Sønderkærgård Dagpleje i Morsbøl. Sønderkærgård Dagpleje er et meget populært privat pasningstilbud, hvor børnene får mulighed for at være ude i naturen hver eneste dag – uagtet om der er godt eller dårligt vejr.

  • ”Jeg vil gerne støtte op om private pasningstilbud, som Sønderkærgård. De er nemlig et værdifuldt alternativ til de kommunale tilbud. De er med til at understøtte det frie valg, så forældre frit kan vælge den pasning, der passer bedst til lige netop dem og deres barn”, udtaler Anni Matthiesen i en pressemeddelelse.
  • PR-Foto

Det lokale folketingsmedlem var på besøg for at se, hvad det er, Sønderkærgård Dagpleje gør så godt, at mange forældre i området har fået øjnene op for dette private tilbud. Stedet er nemlig så populær, at der er lang venteliste. Og den første ledige plads er i sommeren 2019.

”Det er jo inspirerende at se, hvordan dagligdagen fungerer, og hvad det er, der gør dem så populære. Man kan jo se, at forældrene i området sætter stor pris på, at børnene kommer ud i naturen hver eneste dag. Og det tror jeg er vigtigt i denne tid, hvor smartphones, PC’er og IPads har det med at snige sig med ved middagsbordet hos de danske familier”, siger folketingsmedlemmet.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.