Magisk trylleri på Torvet i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Fredag eftermiddag besøgte tryllekunstner Anders Møller Grindsted med hans magiske trylleshow.  

Tryllekunsstner Anders Møller – Foto: René Lind Gammelmark

Det var i forbindelse med GLOBAL GOALS der er et initiativ, som via en omfattende turné på 8 besøg i 48 danske byer har en mission om at udbrede FN’s 17 verdensmål til 2.000.000 danskere i løbet af 2019.  Og de fremmødte fik et sæt af de flotte verdensmålstryllekort, hvorefter Anders lærte børnene et utroligt trylletrick.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Selvom vejret ikke var med arrangørerne, Billund Kommune der også havde arrangeret trylleshow i Billund, kom der alligevel nogen der synes det kunne være sjovt at se trylleri tæt på og da Netavisen Grinsted spurgte tryllekunstneren om ikke han kunne trylle regnen væk, måtte han sige at det kunne han ikke, men han øvede sig stadig på at kunne gøre det, men det var endnu ikke lykkedes ham at gøre det.