Julekoncert med Vokalias i Sydbank

Foto: Sydbank

Gør dine juleindkøb i Grindsted søndag d. 16. december og kig ind i Sydbank til gratis julekoncert med Vokalias kl. 15.00.   

For fjerde år i træk inviterer Sydbank og Vokalias til julekoncert i banken.  Det er blevet en god og særdeles hyggelig tradition, at Vokalias giver lækre smagsprøver på en række kendte julemelodier en handelssøndag inden jul. Koncerten finder sted i Sydbanks lokaler i Grindsted, med indgang fra Torvet.

Dørene åbnes kl. 14.30, hvor Sydbank også står klar med en kop gratis gløgg, kaffe eller saftevand og en brunkage eller to. Antallet af tilhørere er vokset år for år, siger filialchef Bruno Jochumsen fra Sydbank.

Sidste år kiggede ca. 100 gæster indenfor mellem juleindkøbene, og udover at få varmen, gik de også fra Vokalias’ julekoncert med julehumøret skruet et par grader højere op. Alle er hjertelig velkomne,.   

Selve koncerten, under ledelse af den kendte korleder Stig Løppenthin Møller, starter kl. 15.00 og afvikles i 2 afdelinger.

I pausen kan tilhørerne få fyldt kopperne igen, og måske være så heldige at vinde rødvin til juleanden eller en lille æske chokolade til kaffen, bare ved at lytte godt efter teksten i filialchefens nye Julesang, der er indspillet med vokal af Tommy Rasmussen og Morten Husted. Ronnie Flyvbjerg Olesen har arrangeret.

Endelig tager Bruno en god stak af sine nye Jule-CD ’er  ”Brunos Bedste Julesange 2018” med til koncerten, og udleverer gratis et eksemplar pr. husstand, hvis der ellers er nogle af gæsterne, der har lyst og stadig er ejer af en god gammeldags CD afspiller skriver Sydbank i en pressemeddelelse.