Grindsted kom på finansloven

Foto: Anni Matthiesen

Torsdag morgen blev finansloven for 2019 stemt igennem i Folketingssalen. Den indeholder mange mange ting og der gives en økonomisk håndsrækning til rigtig mange områder – blandt andet kan nævnes at landdistrikts-, uddannelses-, landbrugs-, erhvervs-, sundhedsområdet og mange andre vigtige områder er på finansloven. Enhedslisten og Alternativet var de eneste to partier, som stemte imod finansloven.

”Der også en ”lille” bevilling til et nyt Kultursted for unge i Grindsted gemt på de mange sider i Finansloven. 8 mio. kroner er afsat og fordeles med 3 mio. i 2019 og 5 mio. i 2020 og nu hvor Finansloven er stemt igennem – ja så glæder det mig ekstra meget at jeg nåede i mål med at få Grindsted sat på landkortet og nævnt i Finansloven. Nu er det så op til Billund Byråd, at anvende pengene bedst muligt, så det forhåbentlig kommer rigtig mange unge til glæde og gavn” udtaler Venstres lokale folketingsmedlem Anni Matthiesen i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.