Jesper Vollmer gav gode råd i både Billund og Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Jesper Vollmer der blandt andet er kendt fra TV-programmet Spis & Spar besøgte Billund og Grindsted Fredag.

Hans besøg er en del af Danmark for målene, der er en stor kampagne Billund Kommune deltager i.

Danmark for målene eller Global Goals Tour er et initiativ, som via en omfattende turné på 8 besøg i 48 danske byer har en mission om at udbrede FN’s 17 verdensmål til 2.000.000 danskere i løbet af 2019 på en nærværende og inddragende måde. Med Global Goals Tour har Danmark for målene ambitioner om at få verdensmålene ind under huden på danskerne.

I Grindsted kom flere ned til torvet med paraplyer for at høre Jesper Vollmers bud på hvad man kan gøre for at spare lidt i denne dyre tid på året, og så samtidig også skære ned på madspildet.  Han kom med små fif og tricks, som man selv kan arbejde videre med hjemme hos sig selv, så alle kan få en lidt billigere jul, og måske endda bedre uden så meget madspild.     

Netavisen Grindsted var som sædvanligt klar med kameraet, og du kan klikke på billederne nedenunder artiklen for at se dem i stor størrelse.