40 års jubilæum hos HJK Isolering

Privatfoto

Fredag den 4. januar 2019 har Henning Dyrvig 40 års jubilæum hos HJK Isolering. Henning blev ansat hos Hans-Jørn Klausen  i 1979. Henning havde ikke planlagt at blive isolatør, faktisk skete det ved et tilfælde. Hans-Jørn manglede akut en mand og en dag mødte han Hennings bror som godt mente, at Henning kunne hjælpe indtil sommerferien. Henning var blevet student og havde været i Civilforsvaret og manglede lidt at lave inden han efter sommerferien skulle i gang med læreruddannelsen. Det er det man i dag så populært kalder sabatår, nogle tager et par år men Henning runder nu de 40 år.

Hans-Jørn Klausen solgte HJK Isolering til Joachim Hansen i 2012 og Henning fortsatte i den forbindelse i firmaet.

Henning er en meget faglig dygtig isolatør, han kan sit håndværk. Henning siger aldrig nej til ekstra arbejde i travle tider, han er loyal og meget vellidt blandt både kollegaer og kunder.

De 40 år fejres med en reception i MAGION den 4. januar for familie, venner og kollegaer