Grindsted har en danmarksmester i Short Game – Golf

Privatfoto

Fie Skovdal Pedersen fra Grindsted der spiller i Åskov Golfklub har haft et rigtig godt år.

Hun har en del førstepladser på sit CV for 2018, og har alt i alt klaret sig rigtig flot i år.

På hendes facebookside skriver hun:
Mit år har været helt igennem fantastisk!
Jeg vil gerne sige tak for opbagningen gennem hele året både fra venner, familie, sponsorer og ikke mindst træner Andreas og Michael…
Tak til far-Torben for de mange køretimer, snakke om op og nedture på banen, og ikke mindst opbakningen, du er sgu’ en guttermand!
Tak til mor-Karin for de enkelte køreture og støtten!

I de sidste to år har været helt i top, men I år er det gået overalt forventning!
Det største jeg har opnået i år, er at jeg er blevet Danmarksmester i Short Game, det var den bedste dag nogensinde og den vildeste følelse, samt mit første golf‐interview med Dansk Golf Union!

I starten af juli vandt jeg JuniorCup U-15 piger, det var sku fedt! Dog var det en hård omgang (36 huller), men det gav pote!
Gennem hele året har jeg spillet JDT, jeg spillede nogle gode runder og vandt en af de individuelle runder, og samlet 3 i U-16 og gik dermed videre til SuperCup.

Klubturneringer blev det da også til, dog ikke så mange. Det blev til en førsteplads i Jyskesparekasse turnering og længste drive i Brande Brille og Smykkecenter turnering.

I uge 40-41 var jeg i Spanien og Portugal og spille. Det var en rigtig fed tur, hvor vi spillede en masse golf og fik slappet lidt af. I Spanien blev det til en 3 plads, som jeg er godt tilfreds med. En af dagene var vi i Portugal for at spille, det var en supergod og flot bane!

Det var lidt af, hvad det der er sket gennem sæsonen, hvis du vil læse mange flere af sæsonens højdepunkter, så findes de her på siden…

Herhjemme har jeg været så heldig, at få et indoor “golfcenter”, som far-Torben har været så sød at bygge, som jeg er mægtigt glad for!

Her før jul startede jeg på IKA, til dem som ikke ved hvad IKA er, så står det for: Idræts- og Kultur Akademi, IKA er for unge sports talenter. Samtidig med at jeg er startet på IKA, har jeg været i Silkeborg og fået lavet et træningsprogram, sammen med en af fysioterapeuterne fra landsholdet.