Team Viuf vandt SKIF’s nytårs Volleball stævne for mixhold

Foto: René Lind Gammelmark

Stævnet blev vundet af Team Vium efter en tæt finalekamp mod Sammenholdet. Begge hold havde indtil da vundet deres 3 indledende puljekampe og 2 mellemrundekampe, så det var de to rigtige hold, der kom i finalen. Team Vium er et hold, hvor den tidligere SKIF-spiller Alexander Borch Kristensen fra Krogager har samlet kammerater fra efterskolen, hvor han var elev for år tilbage. Finalen blev vundet med cifrene 29-25 (alle kampe blev jo spillet på tid … 18 minutter pr. kamp).

Kampen om 3. pladsen var en endnu tættere affære som blev afgjort i sidste sekund. Her lykkedes for det lokale hold fra SKIF at besejre Nordenskov 24-23. SKIF-holdet bestod af disse 7 spillere: Anita Blankholm, Heidi Daugaard Hansen, Helle Mundbjerg Hansen, Jan Gørges, Kaj Verner Hansen, Michael Rich Hansen og Mogens Nielsen.

Generelt forløb stævnet fuldstændig som arrangørerne havde ønsket sig. Der var masser af gode og spændende kampe, og alle deltagere bidrog på bedste måde til at det hele forløb planmæssigt, og vi opnåede den behagelige stemning og atmosfære, som altid kendetegner nytårsstævnet. Den lille håndfuld arrangører fra SKIF, som har hver sit ansvarsområde før og under stævnet, samt de øvrige medhjælpere fra SKIF fortjener stor ros for deres indsats i forbindelse med stævnet. Der skal også lyde en stor tak til stævnets hovedsponsor Den Jyske Sparekasse, samt en lang række øvrige sponsorer, som har bidraget med diverse spurtpræmier skriver Børge Larsen i en pressemeddelelse.