Tag familien med på rundvisning i særudstillingen Theo & Den Magiske Talisman

Foto: René Lind Gammelmark

I januar arrangerer Billund Kommunes Museer seks familierundvisninger i særudstillingen om Theo & Den Magiske Talisman på Museumscenter Karensminde. Der er rundvisning lørdag d. 19. januar.

Rundvisningen begynder i morfar Haralds stue, hvor der bliver fortalt om universet og figurerne i julekalenderen, samt hvordan væsnerne i Thannanaya kan relateres til mytologiske væsner fra andre kulturer og religioner.

Foto: René Lind Gammelmark

Herefter kravler man gennem kaminen ind i Thannanaya hvor rundvisningen fortsætter. Til slut får alle en krystalsten med sig hjem, som man kan knytte til et minde.

Foto: René Lind Gammelmark

Ud over rundvisningen, kan familien tage på ”tidsrejse” i det gamle stuehus på museumsgården og løse gåder om magi og overtro, samt besøge dyrene i stalden og i burene. Kaffestuen er åben, hvor der kan købes kaffe/kakao og vafler.

Rundvisningen koster 325 kr. Prisen gælder for maks. 4 voksne og 10 personer i alt.

Billetter til rundvisning skal købes på forhånd via Place2Book: https://place2book.com/da/29200/list/EM73911. Linket findes også på billundmuseum.dk. Billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet skriver Billund Kommunes Museer i en pressemeddelelse.