50 unge talenter var til åben rekruttering i LEGO House

Foto: René Lind Gammelmark

50 unge mennesker var tirsdag eftermiddag og aften en tur i LEGO House, med det formål at få et job som Play Agent, som er personer der  skal motivere og fascinere gæster og kollegaer gennem en høj grad af engangement i leg,  være synlig og imødekommende i oplevelseszonerne, og gøre oplevelseszonerne levende samt sikre at der er fokus på leg og indlæring.

For at komme i betragtning til et job som Play Agent i LEGO House skulle man sende en ansøgning som video.

Første hold på 25 jobsøgende kom kl. 16.00 og anden hold på 25 jobsøgende kom kl. 18.30

Efter at have registreret sig, og fået taget billeder, skulle ansøgerne udfylde nogle papirer om sig selv og hvorfor de havde søgt jobbet.
Derefter fik de en introduktion, hvor medarbejdere fra LEGO House fortalte om huset, hvorefter de blev opdelt i grupper.

LEGO House medarbejderne får udleveret en medaljon som man har om halsen,  hvor der på forsiden står ” at man brænder for at give alle gæsterne en verdensklasse gæsteoplevelse”, og på bagsiden står der: “man skal være med til at gøre LEGO House til det bedste sted at arbejde”.

Programmet var herefter en blanding af samarbejdsøvelser, rollespil med dilemmakort og individuelle samtaler, hvor den enkelte ansøger fik mulighed for at vise blandt andet sine samarbejdsevner. Ansøgerne fik også information om, hvordan det er at arbejde de forskellige steder i LEGO House, som f.eks. i Oplevelseszonerne, restauranterne og butikken.  Ansøgerne havde også en personlig ting med, som sagde noget om dem.

Klik på billederne nedenunder artiklen for at se dem i stor størrelse.