Billund Builds – skoler kommer bag om særudstillingen Theo & Den Magiske Talisman

Foto: René Lind Gammelmark

Når Billund Builds 2019 løber af stablen i uge 5, inviterer Billund Kommunes Museer børnene til at se, hvordan man laver en udstilling, som den, der er udstillet på Museumscenter Karensminde indtil 3. februar.

Man skal ikke tro på alt, hvad man ser i fjernsynet. Billund Kommunes Museer inviterer børnene med på et kig bag kulissen fra julekalenderen Theo & Den Magiske Talisman, og viser, hvordan man kan lave store sten, trærødder, tømmerflåder og andre rekvisitter med almindelige byggematerialer så det ligner den ægte vare.

Der vil også blive kigget på, hvordan udstillingen er bygget op og hvordan man bruger lys og lyd til at skabe effekter, som kan snyde sanserne og give indtrykket af, at man hører og ser ting, som ikke er der.

Aktiviteterne er forbeholdt skoler og institutioner, som kan bestille tid til et kig bag kulissen, ved at kontakte museet skriver Billund Kommunes Museer i en pressemeddelelse.