Verdenspremiere på LEGO Filmen 2 i LEGOLAND

Foto: LEGOLAND

Det bliver i bedste Hollywood-stil, når LEGOLAND® åbner dørene den 2. februar til verdenspremieren på den længe ventede LEGO® Filmen 2. Den røde løber bliver fundet frem, og blandt de fremmødte vil der være flere kendte ansigter.

– Vi glæder os rigtig meget til at LEGO® Filmen 2 får vaskeægte verdenspremiere her i LEGOLAND. For os giver det rigtig god mening, at verdenspremieren til den nye LEGO filmen 2 skal holdes her i LEGOLAND, og vi tør godt love, at det bliver en stor oplevelse både for deltagerne, men også for LEGOLAND, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Det er tid til at tage hen, hvor ingen klods har været før…
LEGO® Filmen 2 er den længe ventede efterfølger til LEGO® Filmen – Et klodset eventyr, som var en kæmpe succes verden over. I LEGO® Filmen 2 vender vi tilbage til Emmet, Lucy og de andre indbyggere i Klodsby, der endnu en gang må stå sammen for at redde deres elskede by, som denne gang er truet af en LEGO® DUPLO® invasion fra det ydre rum. Kampen for at overvinde invasionen og genoprette freden i LEGO®-universet betyder en magisk rejse for Emmet, Lucy, Batman og deres venner til fjerntliggende, uudforskede verdener.

Vind en plads til verdenspremieren
Udover at en række særligt inviterede gæster får lov til at være de første i verden til at se den nye film, så er der også reserveret nogle pladser til de gæster, som normalt kommer i LEGOLAND.

– Vi har inviteret en række gæster til verdenspremieren, men vi vil også gerne åbne op for, at nogle af vores gæster i LEGOLAND kan få en plads til verdenspremieren. Derfor vil der være flere muligheder for at vinde en plads blandt andet på vores Facebookside, hvor man allerede nu kan deltage i konkurrencen om at vinde billetter til verdenspremieren, siger Christian Woller.

Til verdenspremieren vil filmen blive vist med dansk tale skriver LEGOLAND i en pressemeddelelse.