Christian Reusing ny Vestdansk Mester i trespring

Privatfoto

Ved de Vestdanske indendørsmester i atletik, var den lokale atletikklub ”Heden” repræsenteret af en enkelt atlet, og han gjorde det ganske enkelt rigtig godt!

Christian Reusing, der stiller op hos de 14-15 årige, var på forhånd favorit i trespring, og han levede fuld ud op til denne værdighed. Christian var første springer, og i konkurrencens allerførste spring satte han konkurrenterne på plads med 11,08 meter. Han var lidt småskadet efter et par hårde konkurrencer lørdag, så Christian valgte at stå over i de næste forsøg – klar til at forsvare førstepladsen hvis nødvendigt. Men Christian kunne ”nøjes” med et flot spring, idet nr. 2 nåede ud på 10,72 som hans bedste spring, og nr. 3 på 10,17 meter.  Hermed erobrede Christian sit første Vestdanske Mesterskab (Vestdanske = Jylland og Fyn). 8 af de bedste drenge fra Jylland og Fyn stillede til start.

Men det var ikke den eneste medalje, som Christian fik med hjem til ”Heden”. I længdespring erobrede  han bronzemedaljen med et spring på flotte 5,53 meter, som også er personlig rekord. Christian var her kun 19 cm. fra guldet! Der var 17 drenge til start, så han kom ikke sovende til 3. pladsen.

Endnu større drama var der næsten på sprinterdistancen 60 m. 24 drenge til start – så det var noget af et udskilningsløb! Christians løb indledende heat på flotte 7,98 sek. = ny personlig rekord – og kvalifikation til semifinalen. Her løb han i 8,14 sek. og så var han pludselig ganske overraskende kvalificeret til finalen! Her løb han i 8,12 sek. = en 5. plads.  

 Stævnet blev afviklet i Gigantium Aalborg skriver Jan Poulsen i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon