Kvalifikationrunde til DM Fodbold i Freestyle på lørdag i MAGION

PR-Foto

OPDATERET

Kvalifikation til DM i fodbold freestyle i Magion i weekenden

Fra fredag til lørdag samler GGIF Fodbold næsten 100 af klubbens pige- og drengespillere i alderen 9 til 14 år til et overnatningsdøgn, hvor de både skal spille fodbold, men i høj grad også rystes endnu mere sammen socialt og bruge Magions mange fantastiske faciliteter fra svømmehal til E-sport.

Lørdag får de mange spillere en kæmpe ekstra oplevelse, når GGIF Fodbold er vært for en kvalifikations afdeling til DM i freestyle fodbold i Magion.

GGIF har trukket DM til Grindsted takket være de to lokale freestyle mestre Jonas og Mathias Jeppesen, der træner et Free Style hold i GGIF regi.

Brødrene Vips : Mathias og Jonas – PR-Foto

Selve fodbold freestyle sporten er en meget ukendt sportsgren, som er i kæmpe fremgang. På GGIFs eget hold har der i løbet af 2018 været 15-20 spillere i gang, og på landsplan får flere og flere øjne for sporten.

DM kvalifikationen afvikles i Magion i Grindsted lørdag den 26. januar fra klokken 13.00 til 17.00

Det er DFFC (Danish Football Freestyle Community), der er arrangør, og der bliver Free Style på flere niveauer.

Klokken 13.00 indleder rookie rækken, som er dem der har freestylet i ca 1-3 år herefter lapper prorækken ind over, som er dem der har freestylet i ca 3 år og op efter.

  • Nogle har freestylet i omkring 10 år næsten i denne række, og her er virkelig nogen, der kan noget ekstraordinært, fortæller Mathias Jeppesen.

 Ca. klokken 16:00 begynder finalerne i prorækken, som er her hvor at man får de bedste battles. For det er sådan at man er to på scenen, som dyster mod hinanden af 3 minutter af gangen, og bedømmes af tre dommere som kommer fra udlandet

Grindsted GIF har selv fire deltagere med i rookie rækken og to med i prorækken. De to i prorækken er Mathias og Jonas Jeppesen skriver GGIF Fodbold i en pressemeddelelse.

Der er gratis adgang i Magion til mesterskabet.

https://www.youtube.com/watch?v=6e-2tEgFzPU

Dette er et link hvor i kan se noget af det i kan opleve.

Vil du vide mere om sporten eller se programmet så besøg DFFC (Danish Football Freestyle Community) på deres facebookside