Er du vild med vand ? – er du en vandhund ?

PR-Foto

Der er alt mulig grund til at glæde sig, hvis der er en lille vandhund gemt i en – hvad enten du er baby, morgensvømmer, motionssvømmer, vil prøve at dykke for første gang eller prøve en kajak.

Vild med vand i Billund Kommune er et gratis arrangement for alle mellem 0 og 100 år, som bliver afholdt i svømmehallen i Magion Grindsted d. 2-3 marts 2019. Det afholdes i forbindelse med Bolig og Livstilsmessen i Magion Grindsted.

I samarbejde med Grindsted Svømmeklub, Grindsted Dykkerklub, Grindsted Ro- og Kajakklub og Magion bliver svømmehallen fyldt med vandaktiviteter begge dage.

Aktiviteter der kan nævnes for de 2 dage er: Morgensvømning med yoga/strækøvelser på kanten, saunagus, babysvømning dus med vand, konditions- og motionssvømning, Aqua fitness, Actioteame , med udspring fra vipper og lege med bold, vandaerobic for alle, prøv en kajak, opvisning samt øvning i grønlændervending, prøv at dykke med Grindsted Dykkerklub.

PR-Foto:  Fra venstre Keld Toft fra Grindsted Ro- og Kajakklub, Jens Brinkmann fra Grindsted Svømmeklub, og til højre Karsten Madsen fra Grindsted Dykkerklub.

 

PR-Foto

 

PR-Foto:Søren Sørensen

 Udvalget bag Musik i Gryden udlodder 4 biletter til alle deltager som er med til denne arrangement.

Der vil naturligvis være instruktører og livreddere tilstede.

Alle er velkomne til disse gratis arrangementer i svømmehallen i Magion Grindsted skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.