25 års jubilæum hos DuPont Nutrition Biosciences i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Lise-Lotte Allen kan fejre 25 års jubilæum fredag d 1. februar 2019 hos DuPont Nutrition Biosciences i Grindsted.

Lise-Lotte kom til firmaet i 1990 og startede i den nyoprettede afdeling ”Ordregruppen”. Her sad hun med håndtering af ordrer, samt opfølgning på levering til vores kunder.

Derefter prøvede hun kræfter af på kontor hos slagteriet, hvor hun var ansvarlig for eksportdokumenter på alle udgående ordrer. Da slagteriet efter en årrække lukkede ned, søgte hun tilbage til DuPont, hvor hendes primære opgave var udfærdigelse af tolddokumenter. Som tiden gik blev rollen langsomt udvidet med nye opgaver, heriblandt udstedelse af certifikater. Inden længe blev dette hendes primære arbejdsopgave, og er det stadig den dag i dag. Hun får altid løst den givne opgave og har gennem tiden benyttet sig af sin gode evne til at kunne arbejde systematisk og vedholdende.  

Udover udstedelse samt håndtering af certifikater sørger Lise-Lotte for at vores kunder har alle de krævede dokumenter rettidigt, før varen ankommer på destinationen, og lægger meget tid og præcision i sin udførelse af arbejdsopgaver. Hun er pligtopfyldende, vellidt og giver altid en hjælpende hånd i afdelingen, hvis nødvendigt.

Privat har hun 2 børn, som begge har beriget hende med børnebørn. Meget af hendes fritid bruges sammen med børn og børnebørn, og et lille smut til sit hjemland Sverige bliver det også til en gang imellem.  

Jubilæet fejres fredag d. 1. februar 2019 med en reception kl. 09.30, samt efterfølgende frokost for familie, venner og kollegaer skriver DuPont til Netavisen Grindsted.