Fordrag: Udnyt hundens naturlige egenskaber i træningen

Foto: René Lind Gammelmark

Billund Politihundeforening har arrangeretet fordrag med Dyrlæge Bille Ruwald, om emnet “Udnyt hundens naturlige egenskaber i træningen”.

Det sker på Firkanten, Gammel Vejlevej 3, 7200 Grindsted den 7. marts 2019 fra kl. 19.00 til 21.30.

Dyrlæge Bille Ruwald er uddannet som dyrlæge i 1978. Medlem af Den danske Dyrlægeforening. Bille er autoriseret dansk dyrlæge, med klinik i Hokkerup. Autoriseret norsk dyrlæge og autoriseret tysk dyrlæge. Han har skrevet en del bøger, og været dyrlæge for politiet.

Bille har særdeles megen erfaring i behandling af politihunde på Rigspolitiets Hundeskole i Farum, behandle og røntgengodkender narkotikahunde for SKAT, være på Hundetjenesten ved Oslo Politidistrikt i Norge, ved det tyske Diensthundewesen i Eutin i Tyskland og at behandle de tyske Zollhunde.

Bille medvirker ved et stort forskningsprojekt i Norge, hvor man over noget tid, har forsket i hundens egenskaber i relation til brugshunde arbejdet.

Bille har indvilget i at komme og holde foredrag om nogen af de markante erfaringer, man havde draget ved forskningsprojektet. Bille kommer med erfaringer, der vil kunne betyde en ændring i vores træningsprincipper, måden vi griber træningen an på, samt hvornår i hundens stade / alder vi skal påbegynde træningen.

Deltagerbetaling75,00 kr.
For dette beløb får du et spændende foredrag, om de nye erfaringer det norske forskningsprojekt har draget, som er væsentlige for vores daglige træning med vores hunde, uanset om det er som politihund, sportshund eller jagthund. Kaffe og kage i løbet af aftenen er med i prisen. Drikkevarer kan købes, til hundefører venlige priser.

Bindende tilmelding og betaling skal ske senest 1. marts 2019 ved indbetaling af deltagerbetalingen til konto nr. 7933 – 1011 969 eller MobilePay: 21677, med oplysning om navn på deltager skriver Billund Politihundeforening i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.