Rasmus Jakobsen stopper som målmand efter sommerferien

Foto: René Lind Gammelmark

Rasmus Jakobsen har de sidste to en halv sæson været målmand på Grindsted Herrehåndboldhold der nu er i anden division.

Rasmus har indtil for nyligt været den primære målmand for håndboldholdet, og på den måde været en af dem der har haft stor betydning for holdets flotte udvikling fra at spille i serie 1 til idag hvor holdet er placeret på femtepladsen i anden division.  Fra sommerferien af er det to andre målmænd der står for redningerne, idet Rasmus har valgt at trappe ned og bruge sin tid som ungdomstræner i GGIF Håndbold.   Rasmus siger” Jeg sprang til for at hjælpe klubben med dette projekt, så de unge spillere kunne få nogle rollemodeller, som jeg selv gerne ville have haft da jeg var ungdomsspiller. Jeg føler nu, at vi er lykkedes med dette og min drivkraft er ikke til at træne og tænke så meget på håndbold, som det kræves for at være med på dette niveau. Til februar starter jeg også på læreruddannelsen i Jelling, og blandt andet i den forbindelse vil jeg gerne prioritere min tid anderledes. Jeg vil fortsat være omkring holdet socialt og hjælpe til, hvis der er brug for det. Derudover ønsker jeg at prioritere mit arbejde som ungdomstræner i klubben, hvilket jeg er meget glad for”.

Træner Flemming Pedersen græder med det ene øje og smiler med det andet: “Vi var aldrig nået dertil, hvor vi er idag uden Rasmus’ indsats. Han har udvist et forbilledligt vinderinstinkt de seneste år og har leveret et utroligt stabilt niveau for så ung en målmand. Samtidig har jeg også kæmpe respekt for den ærlighed Rasmus udviser ved at melde ud, at han ikke ønsker at fortsætte og dermed hellere vil give plads på holdet til nogle andre. Samtidig viser det hvor stort et klubmenneske han er, når han stadig vil være omkring holdet og bruge en masse tid på at træne klubbens børn og unge skriver GGIF på deres facebookside.