Bolig & Livsstilsmessen kan melde næsten udsolgt en måned før messen

Foto: René Lind Gammelmark

Den 2. og 3. marts er der Bolig og Livsstilsmesse i MAGION og allerede nu er langt de fleste stande solgt, men Leif Sole og Johnny Hansen siger til Netavisen Grindsted at hvis der skulle være en der ikke har fået tilmeldt sig endnu, så er der stadig få ledige stande.

Lørdag og Søndag er der masser af aktiviteter:   i arenaen er der masser af stande hvor forskellige virksomheder viser produkter og serviceydelser, i Svømmehallen er der VILD MED VAND, hvor Grindsted Svømmeklub, Grindsted Dykkerklub og Grindsted Ro- Kajakklub har mange gratis aktiviteter. Og i foyeren vil der være lokale arbejdende kunsthåndværkere.

I Hal 3 er der lørdag eftermiddag Tøndeslagning i forbindelse med Fastelavn og om søndagen er der kæmpe outletmarked.

For en flad 20’er er der adgang til både Arenaen, Hal 3 og Svømmehallen, og muligheden for at vinde en præmie på indgangsbilletten.

På Torvescenen midt i MAGION vil Jeanette Anastasia underholde med guitar og sange både lørdag og Søndag.

Der er også et Café område hvor man kan købe mad og drikke.

Programmet vil blive annonceret senere.