Grindsted GIF Herresenior og U19 havde træningsstart

Lørdag startede fodboldtræningen for Grindsted GIF Herresenior og U19.

Trods en del afbud kom der 32 spillere på “græs”. Altså kunstgræs. Grindsted GIF nyder godt af den nyanlagte bane, der gør der muligt at træne optimalt trods frost i jorden, som vi oplever i denne tid. U19 træneren Kris Skriver, trænerduoen for andetholdet Morten Lund Nielsen og Morten Dahl Nielsen samt cheftræner Christian Thorne havde en nem dag på kontoret, da man traditionen tro spillede en lille intern turnering, hvor spillerne fra U19 og senior blev mixet godt sammen. På første træningsdag var der også nye ansigter i klubben, og der blev taget godt i mod Martin, Kasper og Thomas.
Lige så traditionelt som den lille interne turnering blev der efter træningen indtaget varm suppe, der blev serveret af den altid arbejdsomme klubmand “AC”. Seniorformand Henrik “Post” Kristensen bød i sin tale alle velkommen til den nye sæson, og klubben er meget spændt på forårssæsonen, hvor alle hold står overfor store udfordringer. I de kommende to uger træner senior tirsdage og torsdage kl. 18.00 til 19.30, hvor efter U19 overtager kunstgræsbanen. Fra og med uge 8 ændres træningstiderne, da den nye kunstgræsbane er eftertragtet, da der heldigvis er mange hold, der gerne vil benytte banen.

Tekst og fotos: Christian Thorne

Klik på billederne nedenunder for at se dem i stor størrelse.