Blå mandag holdes i trygge rammer

PR-Foto

 Gennem de seneste år har flere konfirmander valgt at fejre blå mandag hos Lalandia i enten Rødby eller Billund. Ifølge adm. direktør i Lalandia Jan Harrit er de unge tiltrukket af de mange aktivitetstilbud, mens forældrene vægter trygheden højt.

Selvom året endnu er ungt, er der allerede stor interesse for at fejre blå mandag i Lalandia blandt landets kommende konfirmander. Over 2.500 har allerede bestilt adgang til blå mandag-arrangementerne, der inkluderer fri adgang til alle aktiviteter samt frokost og aftensbuffet, og forventningen er, at antallet af deltagere i 2019 vil overgå de seneste år.

 

Sidste år og forrige år fejrede flere tusinde nyudklækkede konfirmander festdagen i Lalandia i enten Rødby eller Billund. Sammenlignet med 2016 havde man sidste år besøg af godt 23 procent flere konfirmander, og den udvikling skyldes ifølge adm. direktør Jan Harrit blandt andet, at flere unge i dag er blevet opmærksomme på muligheden for at tilbringe dagen i Lalandia.

 – Vi har arbejdet hårdt på at skabe mere opmærksomhed om vores blå mandag-arrangementer, og det har givet pote. De unge er vilde med de mange aktiviteter, de får adgang til i Lalandia, hvor de blandt andet kan kaste sig ud i de vilde vandrutsjebaner i Lalandia Aquadome, shoppe i centrets butikker, stå på skøjter og ikke mindst bowle – vel at mærke uden at blive spredt for alle vinde, som det kan ske i storbyerne, siger Jan Harrit og fortsætter:

 – Jeg tror meget på, at antallet af deltagere til vores blå mandag-arrangementer kommer til at stige yderligere de kommende år. Potentialet er der. Vores salgstal viser nemlig, at de unge er villige til at rejse langt for at bruge deres blå mandag hos os. I Billund kommer der eksempelvis i år konfirmander helt fra byer som Skive, Lemvig, Svendborg og endda Erslev på Mors, mens Rødby får mange besøgende fra Holbæk og hovedstadsområdet. 

Ifølge Jan Harrit spiller forældrene også en stor rolle for de unges valg af destination, og her er det særligt tryghed, der er det vigtigste parameter. Festdagen bliver nemlig ofte forbundet med frygten for tyveri af de friske konfirmationspenge:

– Vi mærker, at forældrene er mere trygge ved at slippe deres børn løs hos os end eksempelvis i storbyen, hvor der er mindre kontrol end i vores centre. Og imens de nyslåede konfirmander hygger sig med vores mange aktiviteter, kan forældrene læne sig trygt tilbage i vores forældrecafé, hvor de kan nyde en kop kaffe og gratis internetforbindelse.

 Nybagte konfirmander har i år mulighed for at fejre blå mandag samtlige mandage i både april og maj måned i Lalandia Billund, mens Lalandia Rødby tilbyder muligheden mandag d. 20. maj og d. 3. juni skriver Lalandia i en pressemeddelelse.