Grindsteds håndboldherrer vandt over Skjern

Foto: René Lind Gammelmark

Herrene spillede torsdag aften udekamp mod Skjern 2 og fik ligesom i de forgangene kampe efter jul 2 point med hjem. I det omvendte opgør var det defensiven, der sikrede sejren på 17 mål, men ligeså solidt den stod i det opgør, ligeså vakkelvorn var den i første halvleg i opgøret i torsdags.

Skjern kom alt for let til helt frie chancer, som de let scorede på. Heldigvis fortsatte GGIF det gode angrebsspil fra opgøret mod Rækker Mølle og havde dermed let ved at komme til chancer. Derfor blev første halvleg også et målrigt opgør, hvor GGIF dog var i teten hele tiden. Til halvleg førte GGIF 18-14.

I anden halvleg steppede defensiven og målmand Rasmus Jacobsen dog gevaldigt op, hvilket hurtigt tog modet fra de unge Skjern-spillere.
I angrebet fortsatte GGIF med at spille sig til gode chancer, og dette til trods at Skjern forsøgte sig med flere forskellige offensive forsvarsformationer. GGIF kunne dermed sætte endnu 2 point på kontoen efter en sejr på 36-24.

Det gode spil og den flotte pointhøst håber vi kan fortsætte i resten af sæsonen.

Målscorer: Daniel Jørgensen 10 mål, Emil Larsen 7 mål, Hjalmar Andersen 5 mål, Nikolaj Svalastog og Thomas Theilgaard 4 mål, Magnus Nørlund og Jacob Pedersen 3 mål.

Redningsprocent 38 %.

Næste opgør er et vaskeægte lokalopgør på udebane mod HK Give torsdag d. 21-02. Herudover venter der endnu 3 spændende opgør på hjemmebanen i Lynghallen, hvor topholdene fra GOG og Skovbakken kommer på besøg, ligesom der venter en pokalkamp mod Randers HH fra 1. division skriver GGIF Hånbold på deres hjemmeside.