Lindy Madsen fejrer 25 års jubilæum i LEGOLAND

Pr-Foto: LEGOLAND

Lindy Madsen blev ansat i LEGOLAND® i 1994, da maskinværkstedet opstod. Her skulle han være med til at holde parken ved lige, reparere reservedele og bygge forlystelser. Lindy Madsens første opgave – og også hans svendestykke – i LEGOLAND var at bygge DUPLO® toget. Og så endda med gummihjul på jernskinner, hvilket ifølge Lindy Madsen er det værste, man kan gøre. Men han klarede den og har siden rejst verden rundt for at bygge DUPLO toge til nye LEGOLAND parker.

Efter et par år i LEGOLAND blev Lindy Madsen supervisor i Teknisk drift og siden en del af Parkvagt-ordningen, der indebærer en masse tid blandt parkens gæster og kollegaer, og det er særligt noget af det, Lindy Madsen fremhæver fra de første 25 år i LEGOLAND.

Selvom arbejdsopgaverne i dag ikke står på lige så mange vedligeholdelsesopgaver og ture rundt i parken som tidligere, så er det alligevel noget Lindy Madsen forsøger at snige ind i programmet så tit som muligt for at få et glimt af de glade gæster. Personligt kan Lindy Madsen også godt lide at gå en tur i parken uden uniform for at få et autentisk indblik i gæsternes gode oplevelser. De glade gæster er det, der ifølge Lindy Madsen gør det til noget helt særligt at være ansat i LEGOLAND.

Faktisk kan Lindy Madsen ikke bare fejre 25-års jubilæum i LEGOLAND, men hele 50-års jubilæum på grunden. Inden sin ansættelse i LEGOLAND befandt Lindy Madsen sig nemlig lige på den anden side af gårdspladsen i de nuværende LEGOLAND Mad & Drikke bygninger. Det var dengang værksted for slagterimaskiner, og her nåede Lindy Madsen også at fejre 25-års tjeneste.

Selvom Lindy Madsen nu kan fejre endnu et 25-års jubilæum, lyder det ikke som om, han er på vej væk foreløbig, for som han siger, er både kollegaer og gæster med til at gøre LEGOLAND til en vaskeægte drømmearbejdsplads – også selvom tilblivelsen af DUPLO toge efterhånden er overgået til yngre generationer.

Til dagligt bor Lindy Madsen med sin kone Ulla og deres hund Donna i Grindsted, hvor weekender og ferier bruges på fiskeri og jagt. Faktisk har det i alle 25 år været national fridag for Lindy Madsen den dag, hvor jagtsæsonen går ind, og den dag hvor fiskerisæsonen begynder skriver LEGOLAND.

Lindy Madsens 25-års jubilæum bliver fejret med en åben reception fredag d. 22. februar kl. 11.00 i Multihuset i konferencecentret på Hotel LEGOLAND.