Mad og hygge til sangaften på Ungdomsgården

Foto: René Lind Gammelmark

Tirsdag aften var omkring 50 gæster på Ungdomsgården til Sangaften med Jens Sandager.

En tradition
Det er efterhånden gået hen og blevet en tradition, som Ungdomsgården startede i 2016, at der er sangaften en eller to gange om året, og hver gang er det Jens Sandagers musik der står for den musikalske del. Da Jens Sandager for nogle dage siden sad og udvalgte de 22 sange der skulle i sanghæftet håbede han på det snart blev forår, og derfor bar aftenens program præg af forår.

Sanghæfte
Sanghæftet bliver udleveret når gæsterne ankommer, og denne tirsdag var der 22 sange der skulle synges.
Første nummer var “Det er idag et solskinsvejr”.  Jens Sandager fortalte at da han for nogle dage siden sad hjemme og skulle have fundet sangene til aftenens program, tænkte han på forår, og med det vejr vi har haft de sidste par dage hvor temperaturerne er nået lidt op, så var det jo slet ikke så tosset et valg, med forårs sange i sanghæftet. Repertoiret er vidt, alt fra danske sange, Kim Larsen, krydet med populærmusik og årstidens sange.

Mad og drikke
De starter aftenen med at få hovedretten, hvorefter der bliver sunget nogle sange inden desserten kommer ind. Der blev drukket øl, vin, sodavand og vand.
Efter desserten synger de videre, og aftenen slutter omkring kl. 21. Der er mange gengangere blandt gæsterne.

Klik her for at se video fra Ungdomsgården

Klik på billederne nedenunder artiklen for at se dem i stor størrelse.