Mette Harbo kommer til Bolig & Livsstilsmessen

Mette Harbo der er indehaver af Galleri Harbo i Odense kommer til Bolig & Livsstilsmessen i MAGION.

Det er muligt for messegæsterne at deltage i en konkurrence på hendes stand, hvor man kan vinde 1 plakat i ramme.
Den ene plakat i ramme forestiller en rød dame, og damener symbolik på både Dronning Margrethe, Suzanne Brøgger og Mette Harbo. Alle tre elsker de at gå med hat, og øjnene er Suzanne Brøgger og Mette Harbo,  Læberne er alle tre, Halsen er Suzanne Brøgger, og Barmen er Mette Harbo. Båndet symbolerer Dronningens ordener, og hånden er Dronningens vinkehånd.

Den anden plakat er en klovneplakat hvor Mette Harbo er den voksne klovn i midten, med hendes fire børn ud til siderne.

Om Mette Harbo
Mette Harbo er kunstner, forfatter og foredragsholder, født i Ringkøbing og opvokset på Fyn. Er mor til 4 børn, og har uddannet sig til Lægesekretær, Pædagog og programmør, og har boet og arbejdet i Kuwait i3 år.

For 12 år siden var hun ude for en slem trafikulykke mellem Højer og Tønder i Sønderjylland, hvor en spirituspåvirket minibuschauffør med 7 handicappede børn som passagerer kørte ud i siden på Mettes bil.  Hun lå i koma på sygehuset, og efter en måned blev hun udskrevet og kom  hjem. Her måtte hun blive i sengen i flere uger, og kom til at tænke på at hun havde nogle akvarelfarver i en skuffe i en gammel kommode. Hun kunne ikke gå, så hun kravlede ud af sengen og fik fat i papir og farver. Vel tilbage i sengen malede hun hendes første billede “Kvinden med den røde hat”
Hun skriver på hendes hjemmeside:  “Som en slags terapi, fortsatte jeg med at male, men talenterne rakte til langt mere, og jeg er nu i stand til at leve af min kunst og foredragsvirksomhed” “Var jeg ikke kørt galt, var jeg sandsynligvis ikke kommet i gang med at male, så noget positivt kom der trods alt ud af ulykken”.

Udover at have galleri på privatadressen har hun permanente udstillinger på flere hoteller i Danmark, og udstiller løbende gennem forskellige kunstforeninger, laver udsmykninger i virksomheder og private, underviser i malerkunst, og holder foredrag.