Mød de konservative kandidater til europaparlamentsvalget

Lørdag kan du få en snak med Pernille Weiss og Det Konservative Folkepartis andre kandidater til europaparlamentsvalget 2019.

Mød Pernille Weiss der er spidskandidat, Dina Raabjerg og Dino Selimovic i MAGION på Bolig & Livsstilsmessen lørdag fra 10-15.

Har du en sag, som du gerne vil have sat på dagsordenen i EU? Har du spørgsmål til, hvordan parlamentet arbejder, eller vil du gerne vide mere om Det Konservative Folkepartis EU-politik? Så kom og få en snak med Det Konservative Folkepartis kandidater til europaparlamentsvalget 2019.

Dina Raabjerg – PR-Foto

Dino Selimovic – PR-Foto

Sygeplejerske og selvstændig erhvervsdrivende
Pernille Weiss er Det Konservative Folkepartis spidskandidat til europaparlamentsvalget d. 26. maj 2019. Hun er uddannet sygeplejerske og kandidat i sundhedsvidenskab og har arbejdet som sygeplejerske i hjemmeplejen i syv år. I 2008 grundlagde hun virksomheden ArchiMed, hvor hun i dag rådgiver kommuner og hospitaler i optimering af sammenhænge mellem deres fysiske rammer og menneskerne, der opholder sig i dem.

Det Konservative Folkeparti i EU
Det Konservative Folkeparti sidder som det eneste danske parti med i EPP-gruppen i europaparlamentet, som er den største gruppe i parlamentet, og derfor har de danske konservative unik adgang til at varetage danske interesser og præge dagsordenen i EU.

I valgperioden 2014-2019 har vi bl.a. haft afgørende indflydelse på lovgivning om klima- og energieffektivitet, handelsaftaler med tredjelande og regler, der hjælper små og mellemstore virksomheder. 

Søndag er det de lokale kandidater til Folketingsvalget, Niels Felmming Hansen og Katri Søgaard du kan møde
Standen er bemandet med lokale kandidater til det kommende folketingsvalg fra Sydjyllands Storkreds, blandt adnet Niels Femming Hansen fra Vejle og Katri Søgaard fra Grindsted. Uanset partifarve er vi alle vel enige om, at lokal repræsentation er uvurderlig for vores regions fortsatte udvikling, så derfor byder vi denne dag indenfor til en åben og konstruktiv debat om netop de mærkesager messens besøgende føler er vigtige for vores region skriver Billund Konservative Vælgerforening i en pressemeddelelse.

 

Katri Søgaard – PR-Foto

Niels Flemming Hansen – PR-Foto