Fastelavnsfest i Grindsted lørdag formiddag

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag kl. 11.00 blev der slået katten af tønden hos Bog & idé/Legekæden i Vestergade i samarbejde med Grindsted Handelsstandsforening.

Det blev et stort tilløbstykke med masser af flotte og fantasifulde udklædninger. Der var tre tønder, som fik en på ”singa-dusen” af børn fra to år og op. Paptønden var til de mindste, og trætønderne til de større børn og ”barnlige” sjæle. Da tønderne endelig gav op efter diverse mange slag, var børnene hurtige til at få samlet godterne til sig. Der blev selvfølgelig kåret diverse kattekonger og kattedronninger i alle tre alderskategorier.

Efterfølgende var Bog & idé/Legekæden vært med juice, saftevand, kaffe samt småkager og slik. ”Vi er utrolig glade for den store opbakning fra byens børn og borgere til vores årlige fastelavnsarrangement”, udtaler indehaver Brian Hansen. ”Der er simpelthen ikke noget bedre, end at være sammen med en masse glade børn og deres familier” skriver Brian Hansen i en pressemeddelelse.

Klik på billederne nedenunder artiklen for at se dem i stor størrelse