GGIF Håndbold får tilført ny spiller: Frederik Nielsen skal spille i Grindsted efter sommerferien

Frederik Nielsen - Foto: Privatfoto

ALSIDIG BAGSPILLER FRA 1.DIVISION TIL GGIF

Endnu en spiller har indgået aftale med GGIF om at spille for herreholdet fra den kommende sæson. Den 24- årige bagspiller Frederik Nielsen, der de seneste 3 sæsoner har spillet i 1.divison for Otterup HK, trækker til sommer Grindsted trøjen over hovedet. Før Otterup var Frederik en del af IKA i Kolding og han har derfor spillet med mange af de nuværende herrespillere, tidligere i sin karriere.

“Jeg har fulgt holdets flotte udvikling fra sidelinjen og er imponeret over den træningskultur der har hersket på holdet lige fra Serie 1 til idag. Jeg kender mange af spillerne og trænere rigtig godt, og glæder mig til igen at blive en del af det miljø der er omkring holdet. Derudover har jeg set flere kampe i Lynghallen og er imponeret over den enorme opbakning der er til holdet, specielt når herrerne spiller hjemme. Samtidig er jeg netop startet på politiuddannelsen i Fredericia og er glad for at klubben gør meget for at man kan spille på et højt niveau samtidig med at man uddanner sig”

Cheftræner Flemming Pedersen ser også meget frem til at Frederik bliver en del af truppen. “Frederik er først og fremmest en utrolig sympatisk og hårdtarbejdende fyr, og derfor ved jeg han vil passe rigtig godt ind i vores gruppe. Samtidig besidder han nogle kompetencer som to-vejs spiller som vi i høj grad har brug for, så vi i fremtiden har større bredde i vores bagkæde og kan spille med færre forsvar-angrebs udskiftninger.” skriver GGIF Håndbold i en pressemeddelelse

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.