Grindsted Husholdningsforening besøger 7-kanten i Janderup

Image by Nachrichten_muc on Pixabay

Mandag den 18. marts besøger Grindsted Husholdningsforenings Aftenskole 7-kanten, den vestjyske amatørscene, som er Danmarks største.
7-kanten opfører 6-7 produktioner om året, og foreningen har en børne- , ungdoms-, voksen- og seniorafdeling.

Det er også 7-kanten der står bag det årligt tilbagevendende “Varde Sommerspil” der opføres på friluftscenen i Varde. Sommerspillet ses af mellem 28.000 og 30.000 publikummer. I 2019 er det Annie get your gun der bliver opført.

Nu har medlemmer, som ikke medlemmer af Grindsted Husholdningsforening mulighed for at komme med på en rundvisning, og bagefter se forestillingen:
“Pensionisterne”, som er en monolog mellem to ældre mennesker der har været gift i en menneskealder, og nu sidder og funderer over tilværelsen med hinanden, på godt og ondt. De går tæt på, og det er sindsoprivende, så meget man kan gå fejl af hinanden. Stykket giver anledning til smil på læben, og ikke mindt til diskussion omkring kommunikation i parforholdet/ ægteskabet fortæller pr-chef i 7-kanten Tatjana Johnsen i en pressemeddelelse.

Af hensyn til traktementet er det nødvendigt at tilmelde sig, og det gør man til Grethe Hede Jensen på tlf. 7532 0064 eller Else Jensen på tlf. 7532 1692 og de to oplyser om pris og tidspunkter.