GSK vil være med i Superliga finalen i år

Foto: René Lind Gammelmark

Onsdag aften blev GSK Ligas Superliga hold præsenteret til et arrangement i rådhusets kantine, hvor alle interesserede var velkomne.

Direktør Michael Bach Nielsen præsenterede sig selv, og bagefter kunne formanden for Grindsted Speedwayklub Kenneth Emin Nielsen fortælle at Speedwayklubben er meget mere end Superliga. Han fortalte også at uden de mange frivillige hjælpere ville det ikke være muligt at afvikle så mange aktiviteter på speedwaybanen i løbet af sæsonen.  Grindsted Speedwayklub er en af de få klubber hvor alle rækker er repræsenteret helt nede fra 50 cc, 85cc, 250cc og 500cc.
Der bliver kørt Superliga, samt 1. og 2. division. Sidste år blev der afholdt et stort internationalt løb på banen i Grindsted under FIM, og klubben vil forsøge at få flere internationale løb til banen der i øjeblikket er i fuld gang med at blive moderniseret med ny airfence og sikkerhedsbarrierer..

Både direktør og holdledere har en klar forventning om at klubben kommer i finalen i år, gerne i top tre, men top fire vil også være ok.

Mange danske kørere
I 2019 sæsonen består holdet af følgende kørere:

A-Kører Hans Andersen (Danmark)
B-Kører Nicolai Busk Jakobsen (Danmark)
B-Kører Claus Vissing (Danmark)
B-Kører Jaimon Lidsay (Australien)
B-Kører Adam Ellis (England)
C-Kører Mikkel Brøndum Andersen (Danmark)
C-Kører Kasper Andersen (Danmark)
D-Kører Emil Grøndal (Danmark)
D-Kører Kenneth Jürgensen (Danmark)

 

Robert Lambert fra England skulle ellers have været en del af Ligatruppen, men han har desværre måttet trække sig, og derfor er Grindsted på udkig efter en reserve A-kører.

Direktør: Michael  Bach Nielsen
Holdleder: Klaus Bjerregaard
Holdleder assistent: Jesper Kristiansen

Første Ligaløb der køres på hjemmebanen er mod Slangerup Speedway Klub.

 

Klik på billederne for at se dem i stor størrelse.