Grindsted får et stort loppe supermarked i den gamle Aldi butik

Foto: René Lind Gammelmark

Nyt stort loppe supermarked åbner i den gamle Aldi butik på Nørre Torv i Grindsted.

Niels Klit Hansen åbner nyt loppe supermarked  i Grindsted og hvis tidsplanen holder skulle butikken være klar til åbning omkring 1. april og have åbent alle ugens dage. Til at starte med er det meningen at Niels Klit Hansen selv vil passe butikken.

Butiksarbejdet er ikke uvant for ham for han har tidligere arbejdet i blandt andet Løvbjerg i Varde, Super Brugsen i både Havdrup og Albertslund.
Nu håber han på at der kommer så meget gang i den nye butik at han kan komme til at leve af den.

Det bliver et stort loppe supermarked som man kender fra andre byer, hvor man kan leje reol, gulvplads, galleriplads eller et aflåst glas vitrineskab. Kunderne kan komme ind med deres varer, som Niels Klit Hansen sælger for folk mod en kommission. 

Hjemmeside og Facebookside
I øjeblikket arbejder Niels Klit Hansen på at få hjemmeside og facebookside færdig.

Booking vil komme til at foregå via hjemmesiden, pr. telefon eller i butikken.
Indtil videre kan man gøre det direkte til Niels Klit Hansen på Facebook.

 

Store Reoler
Det bliver store reoler der bliver stillet op,  85 cm bred, 180 cm høj og en dybde på 60 cm på 3 hylder og 30 cm på 2 hylder.

Man kan allerede nu skrive til Niels Klit Hansen privat og for-booke reoler og stande hvis man ønsker det. Lejen går naturligvis først igang når butikken åbner.

Desuden vil Niels Klit Hansen tilbyde oprydning og genopfyldning af folks stande mod et gebyr. Der bliver overvågning i butikken og varesikring, hvor man kan leje alarmbrikker til udsatte varer.  Der kommer loppestatus, så man altid kan følge ens salg hjemmefra.

Niels Klit Hansen håber at Grindsted vil tage godt imod det nye initiativ og støtte op om projektet, for det er godt både for miljøet og pengepungen og være med til at få endnu mere liv til Grindsted midtby.