20 årige Anders er badmintontræner

Anders Junker - Foto: René Lind Gammelmark

For 20 årige Anders Junker der kommer fra Hejnsvig har badminton spillet en stor rolle i det meste af hans liv.  Som 5-6 årig begyndte han at spille badminton med sine forældre Runa og Bent. Da han var omkring 9 år begyndte han at spille i Grindsted Badmintonklub, og sidenhen er det bare gået stærkt.

De sidste fem år har han trænet fire timer to gange om ugen i Kolding, men da han startede som cheftræner for Grindsted Badmintonklub i august stoppede han med det.  Han har taget et sabbat år fra studierne og arbejder i øjeblikket 20-30 timer om ugen i Rema 1000 i Billund. Derudover bruger han 8-10 timer ugentlig som træner, hvor han blandt andet er spillende træner på seniorholdet.

Som cheftræner træner han de bedste ungdomsspillere og talentfulde seniorer i Danmarksserien.

Det er nu andet år han er igang som træner for talentholdet, hvor de bedste ungdomsspillere i aldersgruppen fra 11 år og op til 15-16 år er med.

Netavisen Grindsted mødte Anders onsdag aften hvor han trænede Talentholdet i Magions Hal 3.

Anders Junker – Foto: René Lind Gammelmark