Den Jyske Sparekasse gav penge til en heldig forening

fra venstre: Karsten Westergaard fra Den Jyske Sparekasse, Kenneth Emil Nielsen formand for Grindsted Speedwayklub, Gitte Knudsen som havde vundet konkurrencen, og yderst til højre filialdirektør Lone Lund fra Den Jyske Sparekasse.

Den Jyske Sparekasse deltog på Bolig & Livsstilsmessen i Magion den 2. og 3. marts, og på deres stand kunne man deltage i en konkurrence.

Konkurrencen gik ud på at man skulle gætte hvor mange effekter fra forskellige sportsgrene der var i den store platstikbeholder. Da Den Jyske Sparekasse sponserer rigtig mange af de lokale sportsklubber var der fodbolde, badmintonbolde, golfbolde og mange mange flere ting. Der var ialt 226 effekter, og Gitte Knudsen fra Grindsted var den eneste der havde gættet på det rigtige antal. Det man kunne vinde var en middag for to, og så skulle vinderen vælge hvilken forening der skulle sponserets med 5000 kr.  Her valgte Gitte Knudsen Grindsted Speedwayklub, og klubbens formand Kennet Emil Nielsen var den glade modtager af sponsoratet.

Kenneth fortalte at sponsoratet skulle bruges til indkøb af maling, for klubben er i fuld gang med at lave nye omklædningsfaciliteter til kørerne, og der skulle jo bruges en del maling. 

Gitte fortalte at hendes gevinst som var en middag for to, skulle bruges på Hotel Refborg i Billund. 

På billedet ser man fra venstre Karsten Westergaard fra Den Jyske Sparekasse, Kenneth Emil Nielsen, formand for Grindsted Speedwayklub, Gitte Knudsen der var den glade vinder samt Lone Lund, filialdirektør i Den Jyske Sparekasse.