Boksestævne i MAGION lørdag den 30. marts

PR-Foto

Lørdag den 30. marts 2019 kl. 19.30 er der boksestævne i MAGION

Fight Night – Stor Boksestævne i Grindsted og førstegang med professionel boksning, hvor den lokale professionelle bokser Frederik Hede Jensen, skal bokse hoved kampen. Se Frederik Hede Jensen – Team Sauerland

PR-Foto

I Frederiks amatørdage, var han grundpillen i Bokseklubben i Grindsted, han blev trænet af hans onkel, formanden Jørgen Hede Jensen, samt Frederiks far Flemming Hede Jensen, har altid været en fast støtte om sønnens træning og udvikling i klubben – og med fætter Nickolaj Hede Jensen som bedste ven og sparrings- og træningspartner, så har det været en familieprojekt af format. Så der var store følelser på spil, da Frederik skrev kontrakt med Team Sauerland og forlod den lokale klub. Men den 30. marts vender han tilbage igen og siger tak for at en solid grundtræning og støtte.

Anden hovedkamp er en afskedskamp til Nikki Møller Nielsen da han flytter til den succesrige klub i Vejle, Wedala bokseklub og forsætter hans vej og stræben mod OL 2020.

  • PR-Foto

Seks af de lokale boksere hører til i den absolutte top af dansk boksning, fire af dem har stor international rutine skriver Bokseklubben i en pressemeddelelse.