Næste fredag åbner LEGOLAND Castle Hotel og lørdag åbner LEGOLAND

PR-Foto

I næste uge åbner LEGOLAND® Castle Hotel i Billund som parkens største investering til dato. Åbningen af de 142 LEGO® tematiserede værelser bliver markeret med et stort åbningsshow og en festlig weekend, hvor LEGOLAND parken også slår dørene op til en ny sæson.

Fredag den 29. marts slår LEGOLAND® dørene op til en kæmpe nyhed i Billund. LEGOLAND Castle Hotel byder for første gang gæster velkommen til en fortryllende oplevelse med LEGO® magi fra gulv til loft. Castle Hotel rummer hele 142 gennemførte LEGO tematiserede Drageridder-, Prinsesse- og Troldmandsværelser samt en stor ny restaurant, Knights’ Tavern.

PR-Foto

– Vi glæder os utroligt meget til at byde alle vores gæster indenfor på LEGOLAND Castle Hotel. Det er et virkelig gennemført projekt, og når børnene tager herfra, vil de ikke være i tvivl om, at de har boet på et ægte slot fyldt til randen med eventyrstemning og LEGO magi, siger direktør i LEGOLAND, Christian Woller.
Stort åbningsshow fredag den 29. marts

Fredag aften ankommer de første gæster til LEGOLAND Castle Hotel, men inden de får lov til at komme ind på det nye hotel, vil der være et stort åbningsshow på pladsen foran slottet. Åbningsshowet er åbent for alle, som har lyst til at kigge forbi, og efter showet vil der være middag i restauranten for de gæster, som er så heldige at være blandt de første til at overnatte på det nye hotel.

– Vi glæder os rigtig meget til at få de første gæster på besøg. Vi har arbejdet på det her hotel de sidste fire år, så det bliver dejligt endelig at kunne vise det frem og se børnenes reaktioner, når de træder ind i et helt fantastisk LEGO univers, siger Christian Woller.

Åbningsshowet begynder klokken 19.30 på pladsen foran LEGOLAND Castle Hotel.

LEGOLAND åbner dagen efter
Dagen efter åbningen af årets store nyhed åbner LEGOLAND parken også op til en ny sæson. Portene går op lørdag den 30. marts kl. 10.00, og gæsterne kan se frem til en spændende sæson med flere nye tiltag.

– Vi har blandt andet en ny stor event på programmet i LEGOLAND i år. Når vi rammer maj, vil gæsterne kunne mærke ridderstemningen fra Castle Hotel rykke helt ind i LEGOLAND parken, når vi præsenterer vores nye riddershow Battle of the Brick, slutter Christian Woller.

Battle of the Brick kommer til at foregå på eventområdet med lansekamp på hesteryg, trick-ridning, sværdfægtning, akrobatik og stunts. Showet kan opleves i LEGOLAND hver dag fra den 4. maj til den 17. august.

Udover de to store nyheder bliver der også lidt nyt i LEGOLAND allerede til påske, hvor parkens gæster kan deltage i en hyggelig æggejagt skriver LEGOLAND i en pressemeddelelse.