Optimistklubben har danset siden 1998

Arkivfotooto: René Lind Gammelmark

Optimistklubben afholder hvert år flere arrangementer på Ungdomsgården i Grindsted.

Torsdag aften var de igen klar med musik, mad og hygge.

Starten
I 1998 startede det hele den 4. juni under en sejltur på skibet “Herbert”. I September 2018 kunne klubben så holde 20 års jubilæum, og medlemstallet ligger omkring de 100 medlemmer.  Et medlemskort koster 100,- kr. for et år. 

Levende musik
Denne torsdag var det Henning Sørensen fra Ribe der stod for den musikalske del, og de er 6-7 forskellige der skiftes til at spille. Henning Sørensen sagde “det er nogle utrolige danseglade publikummer der kommer her”, “dem der ikke kommer snyder sig selv”.
Det koster 130 kroner at deltage når man er medlem, og torsdag aften var menuen frikadeller, Tarteletter og leverpostej.

Programmet
De starter kl. 19 med dans og danser frem til 20.30 hvor der er der er aftensmad og derefter kaffe. Kl. 21.15 ca. starter de igen med at danse og slutter kl. 23.

Torsdag aften var der 20 gæster der ikke var medlem der var mødt op for at se om det var noget for dem, så der ialt var godt 70 deltagere på Ungdomsgården.

Netavisen Grindsteds talte med en af deltagerne på Ungdomsgården, og hun fortalte at selv om hun var 87 år gammel, så kunne man sagtens more sig.

Klik her for at se video fra Optimistklubben

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse.