GGIF herre håndbold 2. division vandt over GOG

Foto: René Lind Gammelmark

Inden herrehåndboldkampen mellem Grindsteds 2. divisionshold og GOG blev årets herrespiller kåret, og Lykkeligaholdet fra Grindsted (Lykkebørn) løb ind sammen med herreholdet da de skulle spille.  Lørdagens kamp blev vundet af hjemmeholdet Grindsted med 36 mål mod GOG’s 24 mål.

Træner Flemming Pedersen udtalte til Netavisen Grindsted:
“Nicklas er valgt som årets spiller da han på fornemmeste vis repræsenterer de værdier vi gerne vil stå for, og på grund af den flotte udvikling han har haft over de seneste sæsoner. Han har været en bærende spiller hele vejen fra Serie 1 og til idag hvor vi har etableret os i 2.division. Han har udvist en forbilledlig træningsvillighed, og har gennem sin nysgerrighed på at dygtiggøre sig,hele tiden lagt lag på sit spil. Samtidig er Nicklas en person som også har klare holdninger udenfor banen og tør give sin mening til kende. Det er ingen hemmelighed at han har været i spil som årets spiller de seneste sæsoner også og derfor er det helt naturligt at han nu bliver belønnet for summen af hans flotte arbejde de seneste år.

 

Lørdag eftermiddag spillede GGIF’s herrehold sæsonens sidste hjemmekamp i sæsonen, og det var GOGs andethold, der var på besøg. GOG råder over en stor flok unge og tekniske dygtige håndboldspillere, der har roteret i mellem deres andethold og deres dygtige U18 hold. Selvom der har været stor forskel på, hvem de har haft med til kampene, har de alligevel formået at spille en flot sæson.

GGIF havde samtidig revance til gode på hjemmebanen og med tanke på sidste hjemmekamp mod Skovbakken, var det en flok ivrige GGIF-spilere, der var klar fra start, og inden kampen rigtig var kommet i gang førte GGIF 7-2.
GOG fik dog hurtigt udnyttet et par dumme tekniske fejl og kom derfor hurtigt med i kampen igen. Mod slutningen af første halvleg fik GGIF dog sat sig på kampen, og da man undgik og lave tekniske fejl og samtidig scorede på sine chancer kunne GGIF gå til pause foran 16-10.

I anden halvleg fortsatte GGIF med at sætte sig på kampen, og forspringet blev stille og roligt øget til 10-12 mål. Der var god styring på hjemmeholdets angrebspil, og forsvaret stod solidt med en fremragnede Rasmus Jakobsen bag sig. Det blev derfor ganske hurtigt et spørgsmål om, hvor meget GGIF ville vinde med fremfor, hvem der ville vinde kampen.

GGIF fik mod slutnigen givet debut til Sander Hafstrøm Johnsen, der afløste Rasmus Jakobsen på målet. Sander, der er fra Billund af, kom på banen og gjorde en rigtig flot figur med en redningsprocent på 33%. Sander er dermed sammen med sin holdkammerat fra U18 holdet, Mikkel Molbech, der ligeledes spilede i dagens kamp, de første i rækken af forhåbentlig mange U18 spillere, som i de kommende år får debut på GGIFs bedste herrerhold.

Målscorer: Nikolaj Svalastog 8 mål, Hjalmar Andersen 7 mål, Thomas Theilgaard og Emil Larsen 6 mål, Daniel Jørgensen 5 mål , Mikkel Molbech 3 mål og Magnus Nørlund 1 mål.

Næste weekend slutter GGIF sæsonen af på udebane mod FHK, der har to kommende GGIF spillere på holdkortet skriver GGIF Håndbold på deres hjemmeside.

ier vi gerne vil stå for, og på grund af den flotte udvikling han har haft over de seneste sæsoner. Han har været en bærende spiller hele vejen fra Serie 1 og til idag hvor vi har etableret os i 2.division. Han har udvist en forbilledlig træningsvillighed, og har gennem sin nysgerrighed på at dygtiggøre sig,hele tiden lagt lag på sit spil. Samtidig er Nicklas en person som også har klare holdninger udenfor banen og tør give sin mening til kende. Det er ingen hemmelighed at han har været i spil som årets spiller de seneste sæsoner også og derfor er det helt naturligt at han nu bliver belønnet for summen af hans flotte arbejde de seneste år.”

Klik på billederne nedenunder artiklen for at se dem i stor størrelse.