Billund Bibliotek holder bogreception for Lars Thomassen

Tirsdag den 2. april fra kl. 16 til 17 holder Billund Bibliotek bogreception for Lars Thomassen.

Kom og ønsk Lars Thomassen tillykke med udgivelsen af hans nyeste krimi ”Lad de døde begrave de døde”

Den lokale forfatter har netop udgivet sin anden bog i trilogien om Vesterlund familien. Det vil vi på Billund Bibliotekerne gerne fejre ved, at afholde en reception for Lars. Her vil der være mulighed for, at møde forfatteren og få en lille snak om den nye bog. Biblioteket vil være vært ved et lille traktement bestående af et glas vin og lidt godt til ganen. Til receptionen kan du også vinde et signeret eksemplar af den nye krimi. 

Forfatteren Lars Thomassen, som oprindeligt er fra Fredericia, nu bosiddende i Billund, udgav i 2017 sin første roman ”HAN KENDER DET SOM ER I MØRKET” som både læsere og anmeldere roste til skyerne. 

”LAD DE DØDE BEGRAVE DE DØDE” er anden del af trilogien om Vesterlund familien og den pensionerede politimand og tidligere Danmarksmester i boksning, Kaj Brønds på den ene side og seriemorderen Ditlev Rosenkilde på den anden. Kaj og Jake Vesterlund er gået under jorden i Billund, men det varer ikke længe før et absurd mord starter en lavine af begivenheder, der presser de to flygtninge ud i det åbne. 

Ingen tilmelding – BARE MØD OP skriver Billund Bibliotek i en pressemeddelelse.