Der er afsat penge til at fjerne forureningen i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

I en pressemeddelelse fra Anni Matthiesen, folketingsmedlem for Venstre skriver følgende i en pressemeddelelse:

”Jeg glæder mig naturligvis rigtig meget over, at forureningssagen i Grindsted helt konkret er nævnt i den nye aftaletekst og at der således også afsættes penge til at komme i gang med at fjerne denne forurening, som i alt for mange år har fået lov til at være i jorden under Grindsted. Jeg har de seneste mange måneder gjort mit til, at man også i regeringen har fået øje på, at vi er nødt til at afsætte midler øremærket til at rense op. Gennem det sidste år har ikke mindre end tre ministre været på besøg i Grindsted for at høre mere om denne kæmpe forurening – sidst men ikke mindst var Statsministeren på besøg og jeg ved, at det har gjort stort indtryk på dem alle. Mange spørger mig om der er afsat penge nok – og her kan jeg kun svare, at oprensningen uden tvivl vil tage både mange penge og mange år” udtaler Venstres lokale folketingsmedlem Anni Matthiesen.