Spalageret holdt åbent hus i week-enden

Foto: René Lind Gammelmark

Spalageret.dk der holder til i det gamle bilhus på Heimdalsvej 12 i Grindsted havde i week-enden åbent hus.

Claus Nielsen der bor i Århus og Allan Madsen fra Grindsted er makkerparret bag firmaet.  Tidligere lå firmaet på Tårnvej, og her var der ikke rigtig plads til showroom. Det er der nu, og da Netavisen Grindsted var forbi søndag middag var der over 30 spabade stillet op. Tidligere solgte firmaet spabadene via internet, og det skal fortsætte, men de holder åbent i showroomet efter aftale så folk kan komme og se spabadene opstillet.  I sidste uge fik de 38 spabade hjem, og af dem er de 16 allerede solgt.   Lørdag havde der været 25 interesserede par der kiggede på spabad, og søndag kl. stod de første klar til at kigge indenfor.

Klik på billederne nedenunder for at se dem i stor størrelse.