Adm. Direktør i Penta Advokater fratræder 1. april

PR-Foto

Penta Advokaters administrerende direktør, Benny B. Laursen, fratræder som direktør i advokatvirksomheden pr. 1. april 2019.

Efter ca. 3½ år som administrerende direktør forlader Benny B. Laursen Penta Advokater med udgangen af marts måned som konsekvens af en lang og øget transporttid mellem privat bopæl og arbejdssted. En daglig transporttid på op til 3½ time på en mere og mere tilsandet Østjyske Motorvej E45 får en ende. Direktøren er bosiddende i Egå, Aarhus og pendler hver dag til et af Penta Advokaters fem kontorer i Sydjylland.

Arbejdsliv og fritid skal balancere

Østjyske Motorvej E45 er blandt de strækninger, der i de senere år har oplevet en betydelig stigning i trafikmængden. Derfor kan det være svært at opretholde en bæredygtig balance mellem arbejdsliv med lange dage og fritid over en længere periode.

Jeg forlader en fantastisk virksomhed. En god arbejdsplads med rigtig dygtige medarbejdere og en stærk kultur, en stærk og sammentømret partnerkreds og spændende ledelsesmæssige udfordringer med en virksomhed i et udfordrende marked for juridiske ydelser. Jeg har været med på en fantastisk rejse, hvor Penta Advokater bl.a. er gået fra at være det største medlem i en advokatkæde til at operere i eget brand, ændret sig fra en generalistvirksomhed til at udbyde specialistydelser, ændret markedsføringsstrategi fra analog til digital, gennemført effektiviseringer, fissioner og en fusion med anden advokatvirksomhed m.m. Forandringer til gavn for kunder, medarbejdere og indtjeningen i virksomheden. Uagtet de mange forandringer har vi samtidig formået at bevare en meget høj medarbejdertilfredshed, forklarer en meget tilfreds adm. direktør Benny B. Laursen.

Partner og bestyrelsesformand i Penta Advokater A/S, advokat Helge Busk, respekterer direktørens beslutning, og forstår den så udemærket.

Benny B. Laursen har gjort et solidt stykke arbejde med en lang række forandringsprocesser gennem sin tid som administrerende direktør, hvor vi blandt andet har opnået det bedste indtjeningsresultat i virksomhedens historie og generelt øget vores indtjening. Vi respekterer og forstår naturligvis opsigelsen, da Penta Advokater grundlæggende har en work-life-balance kultur, der gælder alle i virksomheden. Det er naturligvis svært at skabe den nødvendige balance, når så stor en del af dagen skal bruges på transport, siger han.

I Penta Advokater har man brugt den seneste måned på at sikre, at der sker en god overlevering af igangværende projekter og opgaver. Arbejdet med at finde en ny direktør til virksomheden er ligeledes igangsat.

Benny B. Laursen forlader en veldrevet virksomhed, og vi har en partnerkreds, som er klar til at tage del i den daglige ledelse af virksomheden, indtil vi har fundet den helt rette person til direktørposten. Vi er beviste om, at det kan tage tid, inden der sidder en ny i stolen. Heldigvis har vi den tid, der skal til, runder Helge Busk af i en pressemeddelelse.