”SPIS OG STØT” for den gode sag!

PR-Foto

Den 6. udgave af Stafet For Livet i Billund Kommune er allerede i støbeskeen, og skal igen foregå på Filskov stadion, denne gang i weekenden 7. og 8. september. Allerede nu er der hele 11 hold og mere end 60 deltagere, der har meldt sig klar til 24 intense timer til fordel for kampen mod kræft.

Men mens vi venter på september, så er der allerede nu mulighed for at støtte Stafet For Livet og dermed Kræftens Bekæmpelse, og det foregår fredag d. 26. april i Vorbasse Fritidscenter, hvor styregruppen arrangerer en spændende aften, med dejlig mad og ikke mindst en koncert med nogen af de allerbedste…
Aftenen starter kl. 18 hvor der serveres en lækker buffet, som er kreeret af fritidscenterets dygtige folk, og det indbefatter også kaffe og lidt sødt!

Koncert
Når den værste sult har lagt sig – og klokken nærmer sig 19.30, kan man sætte sig godt til rette og nyde en dejlig koncert med sangerinden Andrea Lykke Oehlensläger, som bliver akkompagneret af den kendte kapelmester Ronnie Flyvbjerg Olesen.

FAKTA
Andrea Lykke Oehlenschlæger stammer fra Ringkøbing. Hun har sunget siden hun var barn og har spillet til mange arrangementer og mindre koncerter igennem årene. Da hun startede i Ringkøbings Big Band, voksede drømmen om at få en sangkarriere, og efter gymnasiet valgte hun at flytte til København for at udleve hendes drøm. Andrea har sunget sammen med bl.a. The Antonelli Orchestra, Mads Langer, Simon Kvamm fra bandet Nephew, og som gæstesolist til julekoncerter med Stig Rossen, og så har hun ydermere optrådt for hendes majestæt Dronning Margrethe.

Ronnie Flyvbjerg Olesen fra Filskov har levet som musiker størstedelen af sit 40-årige liv. Han er jo kendt som kapelmester og arrangør i mange sammenhænge, herunder kapelmester i Mariehaven, kapelmester for Birthe Kjær og som festmusiker ved alle typer af arrangementer. Han har også flere gange med stor succes optrådt sammen med Andrea Lykke, så man kan glæde sig til en rigtig dejlig forårsaften med dejlig mad og sprøde toner – og det hele i en god sags tjeneste!

Hele aftenen er arrangeret af Stafet For Livet i Billund og overskuddet fra koncerten går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. En god oplevelse for en god sag!

Koncerten finder sted i Vorbasse Fritidscenter fredag d. 26. april kl. 18 skriver Stafet for livet Billund i en pressemeddelelse.

Billetter a´kr. 198,- inklusive buffet, kaffe og sødt ex. drikkevarer, kan allerede nu bestilles, og senest d. 22. april hos:
Vorbasse Fritidscenter tlf. 7214 1866
Beth Baun i Billund tlf. 4076 3993
Anna Kathrine Pedersen, Filskov tlf. 2099 8337.